Skip links

Liposuctie

Wat is liposuctie?

De hoeveelheid vetcellen in je lichaam verandert niet meer, zodra je drie jaar bent. Wanneer je verdikt nemen ze in volume toe en als je vermagert, verkleinen ze. Een probleemzone weigert zich soms aan te passen aan de nieuwe vorm van je lichaam. Een liposuctie of liposculptuur verhelpt die probleemzone, met blijvend resultaat. Want je maakt geen nieuwe vetcellen meer aan. Een liposuctie is mogelijk tot je vijftigste. Daarna is waarschijnlijk ook een lifting van de huid nodig, omdat ze minder elastisch is. Dat is ook het geval na extreme vermagering.

liposuctie-huidenlaserkliniekzeeland

De operatie

Als de te behandelen zones niet te groot zijn kan de ingreep doorgaan onder locale anesthesie (al dan niet in combinatie met een lokale sedatie -roesje). Uitgebreidere liposucties gebeuren best onder algemene verdoving . Deze wordt uitgevoerd door een erkende anesthesist, met de nieuwste apparatuur en kortwerkende anesthesieproducten waardoor je snel weer wakker bent en bijna nooit misselijk achteraf.

De chirurg infiltreert de probleemzone eerst met zoutwater, pijnstillende en bloedstelpende stoffen. Via een sneetje van minder dan een centimeter brengt hij een fijn buisje in. Zo zuigt hij het overtollige vet weg.

De zones die mogelijk zijn

Liposuctie is op verschillende plekken mogelijk. Namelijk kin, borsten, dijen, buik, billen, heupen, rug, armen, benen.

Tarieven
Prijs per behandeling
Bekijk
Sleep