Skip links

Skinboosters

Wat is een skinbooster?

Naarmate de huid ouder wordt verliest het haar volume, elasticiteit en stevigheid, de huid voelt droger en onregelmatig aan. De huid verliest hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof zorg ervoor dat collageen aangemaakt wordt. Het eiwit collageen zorgt voor een frisse, gladde en soepele huid. Skinboosters zijn samengesteld uit hyaluronzuur en andere efficiënte bestanddelen. Skinboosters verzorgen uw huid van binnenuit. Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen.

skinboosters-huidenlaserkliniekzeeland

Hoe werkt het?

De skinbooster wordt met kleine hoeveelheden in de huid gebracht en zorgt voor optimale hydratatie. Skinboosters zijn geschikt voor het gezicht, hals, decolleté en handen. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelsessies nodig voor een optimaal resultaat. Tussen elke behandeling zit 2 weken. Daarna kunt u de behandeling om de 6 maanden herhalen om de conditie van de huid op peil te houden.

Resultaat

Door het hyaluronzuur krijgt de huid een frisse uitstraling, het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid het vocht vasthoudt. De huid wordt strakker en fijne lijntjes vervagen. De huidstructuur verbeterd en de huid wordt stralender en verstrakt. Het resultaat houdt zo’n 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de leefgewoonten.

Skinbooster Profhilo®

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een manier van behandelen met grote hoeveelheden puur hyaluronzuur zonder de chemische toevoegingen. Het voornamelijk ingezet bij anti-aging behandelingen. Profhilo® zorgt voor een stimulatie in aanmaak van collageen en elastine in de verschillende huidlagen.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

skinboosters-huidenlaserkliniekzeeland1

Wanneer kun je Profhilo® toepassen?​

De behandeling is inzetbaar voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping willen tegengaan. Voor mannen en vrouwen die een huidverjongend effect willen zonder de stap hoeven te zetten naar de “echte” filler. Het kan gecombineerd worden met een filler of botox behandeling.

Waar kun je Profhilo® voor inzetten?

De behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen.

Wanneer zie ik resultaat en hoe lang blijft dit zichtbaar?

Het resultaat is zichtbaar na 2 tot 3 behandelingen met tussenpozen van een maand dit is afhankelijk van de mate van huidveroudering.

Vanaf 6-8 weken is het positieve effect steeds duidelijker zichtbaar, dit komt doordat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoe lang het effect zichtbaar blijft. Het advies is om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Mogelijk kan er na de behandeling een milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes zichtbaar zijn. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Tarieven
Prijs per behandeling
Bekijk
Sleep