Skip links

LPG Endermologie

Wat is LPG Endermologie?

LPG Endermologie®is een 100% natuurlijke en pijnloze mechanische bindweefsel stimulatie voor het lichaam en gezicht die ervoor zorgt dat de slapende cellen in jouw huid weer aan de slag gaan. Je kunt het zien als een fitness voor je huid waarbij de cellen –fibroblasten-weer in een goede conditie worden gebracht. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt je huid gladder, steviger en strakker. De pijnloze (aangenaam zelfs) techniek werkt op effectieve manier op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen.

Voor het lichaam kun je denken aan cellulite egaliseren, huidverstrakking, plaatselijk vet verminderen, afvoeren van vocht en gifstoffen en een betere doorbloeding.

Rimpels gladstrijken, huidversteviging, maar ook je onderkin verminderen zijn voorbeelden van gezichtsbehandelingen. Deze techniek heeft maximaal respect voor de huid, is zonder risico’s of herstelperiodes mét duurzaam resultaat voor de lange termijn.

LPG voor het gezicht

Behandelingen voor het gezicht duren tussen de 15 en 30 minuten. Dit is afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Dit kunt u verwachten:

lpg-endermologie-huidenlaserkliniekzeeland1
 • Rimpelvermindering: LPG stimuleert de collageenproductie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels verminderd.
 • Verbeterde Huidtextuur: De zachte massagerollen werken diep in op de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huidtextuur wordt verfijnd. Dit resulteert in een gladdere en gezondere huid.
 • Stimuleert de Natuurlijke Glans: LPG-behandelingen activeren de microcirculatie, wat kan bijdragen aan een gezonde gloed en een stralende teint.
 • Verbetert de Lymfedrainage: Door de gecontroleerde zuigkracht wordt de lymfedrainage gestimuleerd, waardoor het overtollige vocht wordt afgevoerd en zwellingen verminderen.
lpg-endermologie-huidenlaserkliniekzeeland

LPG voor het lichaam

Behandelingen voor het lichaam duren tussen de 30 en 40 minuten. Dit is afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Voordelen van LPG Behandelingen voor het Lichaam

 • Cellulitisreductie: LPG-massagerollen werken diep in op de weefsels, waardoor de vetophopingen worden afgebroken en cellulitis wordt verminderd. Dit resulteert in een gladdere en stevigere huid.
 • Verbetert de Bloedcirculatie: De mechanische massage stimuleert de bloedsomloop, wat kan bijdragen aan een betere zuurstof- en voedingsstoffentoevoer naar de cellen. Dit kan op zijn beurt helpen bij het afvoeren van toxines.
 • Huidversteviging: LPG stimuleert de productie van collageen en elastine, essentiële eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor wordt de huid merkbaar strakker en jeugdiger.
 • Ontspannende Ervaring: Naast de fysieke voordelen biedt de LPG-behandeling ook een ontspannende en comfortabele ervaring. Het is een moment van welverdiende zelfzorg waarbij u kunt genieten van de rustgevende massage.
 • Ook kan het LPG apparaat ingezet worden voor medische doeleinden, zoals littekens, oedeem, brandwonden, voor- en nabehandeling van chirurgische ingrepen en tijdens en na zwangerschap.

Het behandelprotocol ziet er als volgt uit:

 1. Maand 1 (week 1 t/m 4): Je wordt 2 keer in de week behandeld
 2. Maand 2 (week 5 t/m 9): Je wordt 1 keer in de week behandeld
 3. Maand 3 (week 10 t/m 13): Je wordt 1 keer per 2 weken behandeld
 4. Maand 4 t/m maand 6: Je wordt 1 keer in de maand behandeld. Het wordt aangeraden om de behandelingen na maand 6, één keer in de maand te blijven doen om het resultaat te onderhouden.

Resultaten

Tarieven LPG gezicht
Tarieven LPG lichaam
Bekijk
Sleep