Skip links

Highbrows

Wat is Highbrows?

Brow Henna is een bewerkt product op basis van Indiase henna. Een groen poeder met een sterke geur dat afkomstig is van het gedroogde blad van de Lawsonia Inermis, ook wel bekend als de hennaplant. Deze struik komt van nature voor in onder meer Noord-Afrika en India. De bloemen kunnen worden gebruikt om parfum te maken, terwijl de groene bladeren van de hennastruik kunnen worden gebruikt als kleurstof voor het kleuren van haar of het maken van mooie versieringen op de huid.

highbrows_huidenlaserkliniekzeeland

Korte inwerktijd

Aan Brow Henna zijn gekleurde pigmenten toegevoegd om zowel de (koele) bruintinten als de duurzaamheid te garanderen die specialisten verwachten! Als je pure henna zou gebruiken, zoals die wordt gebruikt voor traditionele hennaversieringen, krijg je een roodbruine afdruk op de huid en oranjerode wenkbrauwen. Daarnaast moet pure henna urenlang intrekken om een afdruk achter te laten. Terwijl henna voor henna brows al na 10 tot 20 minuten kan worden verwijderd en dan een mooie afdruk heeft achtergelaten.

6 prachtige kleuren

Dyotics Brow Henna is verkrijgbaar in zes natuurlijke tinten, van blond tot bijna zwart, geschikt voor elke wenkbrauw. De kleuren zijn vrij assig, met uitzondering van Hazelnut. Dit is een warmbruine tint. Speciaal voor roodharigen en iedereen die van meer warme brows houdt. Maar Dyotics Brow Henna Hazelnut is ook erg geschikt om de andere kleuren brow henna iets warmer te maken. Overigens kun je alle kleuren eenvoudig met elkaar mengen tot de gewenste tint henna brows.

6 regels voor langer resultaat

Dit zijn de don'ts voor de eerste 24 uur na de behandeling met Dyotics brow henna.

1. Maak het gezicht of de wenkbrauwen niet nat. Houd de wenkbrauwen minimaal 24 uur droog; als je gaat douchen, houd je gezicht en hoofd dan volledig droog.

2. Niet zweten! Vermijd indien mogelijk intensieve lichaamsbeweging of een bezoek aan de sauna, aangezien zweten een negatief effect kan hebben.

3. Gebruik geen make-up remover of gezichtsreiniger. Gebruik in het algemeen zo min mogelijk reinigingsproducten op de wenkbrauwen, zolang er nog kleur op de huid zit.

4. Ga de eerste 24 uur na de behandeling niet in de volle zon of onder de zonnebank.

5. Vergeet SPF niet. Als het zonnig is, breng dan een SPF met hoge factor aan op de wenkbrauwen, zolang er nog henna op de huid zit, omdat niet alleen de kleur sneller vervaagt door zonlicht, de zon ook ook een allergie veroorzaken!

6. Herhaal de behandeling niet te snel. Laat altijd minimaal 5 weken tussen de behandelingen zitten om het ontstaan ​​van een allergie te voorkomen

Bekijk
Sleep