Skip links

Profhilo

Wat is Profhilo?

Heb je last van een verslapte huid in je gezicht, hals, decolleté, handen of bovenarmen? Dat kan erg storend zijn! Met de nieuwe Profhilo behandeling pak je deze huidverslapping aan en wordt de huid daadwerkelijk hersteld en verjongd.

Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hiermee stimuleer je de aanmaak van collageen (wat zorgt voor stevigheid) en elastine (wat zorgt voor rekbaarheid). Met als gevolg dat de huid weer stevig en gezond wordt in verschillende huidlagen.

Profhilo-huidenlaserkliniekzeeland

De behandeling

Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt. De BAP-techniek zorgt ervoor dat de Profhilo met een aantal injecties strategisch wordt verdeeld over het behandelgebied. Deze verdeling zorgt ervoor dat de Profhilo zich vervolgens vanzelf optimaal verspreidt in de huid van het volledige behandelgebied. Er zijn dus maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of hals, decolleté of bovenarm) optimaal te behandelen.

Voor het meest optimale resultaat wordt per behandeling 2 ml Profhilo verdeeld over het te behandelen gebied. Dit wordt na de eerste keer eenmalig na minimaal vier weken herhaald om een extra boost te geven. Hierna is het advies om één Profhilo behandeling met 2 ml iedere zes tot twaalf maanden te herhalen.

Risico's

Zoals bij iedere cosmetische ingreep bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn heel minimaal en veroorzaken geen gevolgen voor het eindresultaat. Door het natuurlijke materiaal is de kans op bijwerkingen klein.

Tarieven

Profhilo gelaat of decolleté in kuurverband _______________________________€580,- (2 behandelingen van 2 ml in kuurverband)

Profhilo lichaam of gelaat in kuurverband ________________________________€750,- (2 behandelingen van 3 ml in kuurverband)

Profhilo gelaat of decolleté ________________________________________________ €300,- (1 losse behandeling van 2 ml)

Profhilo lichaam of gelaat _________________________________________________ €400,- (1 losse behandeling van 2 ml)

Bekijk
Sleep