Skip links

RRS®-Inject skinboosters

Wat is een RRS®-Inject skinbooster?

De RRS®-Inject skinboosters van Skintech bestaan uit natuurlijke hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door jouw behandelaar bepaald. Er zijn skinboosters voor je gezicht, hals en decolleté en voor je lichaam, maar ook voor je haar (als je last hebt van dunner wordend haar of ongewenst haarverlies).

RRS® staat voor Repairs Refills Stimulates.

De RRS®-Inject skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:
- Droge, arme of vale huid
- Volumeverlies van de huid
- Slappe of losse huid
- Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
- Cellulite (“sinaasappelhuid”)
- Striae
- Haarverlies

De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zo komen ze direct op de juiste plek en kunnen ze gericht en intensief doen wat ze daar moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediënten in een crème effectief is. Voor een skinbooster (een cocktail van hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten) is dit 97%. Voor elke huidsituatie is er een specifieke skinbooster.

rrs-inject-skinboosters-huidenlaserkliniekzeeland

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het behandelplan wordt afgestemd op enerzijds het resultaat dat je wilt bereiken en anderzijds wat je huid nodig heeft. Vaak is dit een kuur van 3 tot 6 behandelingen, met een interval van 1 of 2 weken tussen de behandelingen. Voor onderhoud is het advies om elke 6-8 maanden terug te komen.

Onderdeel van de behandeling is het thuisgebruik van passende SkinTech® crèmes en/of AD Daily Care serums om het resultaat van de behandeling te ondersteunen en versterken. Je zult zien dat het volume in je huid toeneemt, de huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom: je krijgt weer een frisse en stralende huid!

Welke RRS®-Inject skinboosters zijn er?

RRS® HA Injectable

Deze RRS® skinbooster is geschikt voor iedere huidtype, droge huid, vale huid, fijne lijntjes en rokershuid.

En wordt voornamelijk gebruikt voor de leeftijdscategorie 25-45 jaar en bevat maar liefst 72 actieve ingrediënten!

RRS® Hyalift 75 Pro Active

Deze RRS® skinbooster is geschikt voor de verouderde huid, vale huid, volumeverlies en fijne lijntjes.

En wordt voornamelijk gebruikt voor de leeftijdscategorie 45-75 jaar en bevat een hoge concentratie hyaluronzuur!

RRS® HA Tensor Lift

Deze RRS® skinbooster is geschikt voor een verslapte huid en rokershuid.

En wordt gebruikt voor de leeftijdscategorie 40-75 jaar en zorgt ervoor dat het verouderingsproces wordt vertraagd!

RRS® HA Eyes

Deze RRS® skinbooster is geschikt rondom de ogen voor de vermoeide blik of de oppervlakkige rimpels en voor de vochtwallen.

De RRS® Eyes zorgt voor de afvoer van overtollig lymfevocht, bevordering van de doorbloeding en afbraak van vetcellen en een verbetering van de doorlaatbaarheid en spanning van de vaatwand!

RRS® Silisorg

Deze RRS® skinbooster zorgt voor het stimuleren van aanmaak van het eigen hyaluronzuur en kan i.c.m. de andere RRS® skinboosters gebruikt worden!

RRS® Strimatrix

Deze RRS® skinbooster is geschikt voor de atrofische huid en striae, deze zorgt voor verbetering van de slappe huid tussen de striae-littekens.

RRS® Cellutrix

Deze RRS® skinbooster zorgt voor de verbetering van de onregelmatigheden van de sinaasappelhuid (cellulite), zorgt voor afbraak van vet en fibrotisch weefsel en afvoer van oedeem en afvalstoffen.

rrs-inject-skinboosters-huidenlaserkliniekzeeland1
Tarieven
Prijs per behandeling
Prijs kuurbehandeling
Bekijk
Sleep