Skip links

Pigment- & tattoolaser

Welk apparaat gebruiken wij?

In onze kliniek werken wij met de Quanta Q-Plus Evo. Dit is een zogenaamde Q-Switched laser heeft beschikbaarheid over 3 verschillende golflengtes, namelijk Ruby 694nm en Nd:YAG 1064nm + 532nm waarmee vrijwel alle kleuren inkt van de tatoeages effectief kunnen worden behandeld. Met deze laser kunnen er ook goedaardige pigmentvlekken behandeld worden.

pigment-tattoolaser-huidenlaserkliniekzeeland

Tattoo

Het laserlicht van de puls gaat door de bovenste huidlaag heen en hierdoor kan de puls de inkt van de tatoeages bereiken. Door de energie die afgegeven wordt, worden de inktdeeltjes verpulverd tot minuscule deeltjes. Deze deeltjes zijn dan klein genoeg om door het lichaam afgevoerd te worden. Dit proces heeft tijd nodig vandaar dat er ongeveer 8 weken tussen iedere behandeling wordt gepland.

Het aantal behandelingen verschilt van persoon tot persoon dit komt door welke kleuren er in een tattoo verwerkt zijn. Deze behandelingen worden door ons bedrijfsonderdeel Tattoozero uitgevoerd.

Pigment

Bij de goedaardige pigmentvlekken is de werking hetzelfde als bij het behandelen van tatoeages. Het laserlicht gaat door de bovenste huidlaag heen en hierdoor kan de puls het pigment van verpulveren tot minuscule deeltjes. Het lichaam kan dit dan zelf afvoeren. Het proces heeft ook even tijd nodig en er zitten dan ook ongeveer 4 weken tussen.

Het kan soms 2 tot 3 behandelingen duren voor het gewenste resultaat is behaald.

Permanente make-up

Net als bij een tatoeage kunt u uw permanente make-up ook laten verwijderen door de laser. Het effect hiervan is hetzelfde als bij een tatoeage.

Na deze behandelingen kunt u ervoor kiezen om nieuwe permanente make-up aan te brengen met de nieuwste technieken.

Bekijk
Sleep