Skip links

Bil Implantaat

Waarom een bil implantaat?

De bil en bilspier kunnen soms matig zijn ontwikkeld. Dergelijke kleine of platte billen zijn niet in balans met de rest van het lichaam en de vorm van de kleding rond de billen vormt vaak een probleem en “het slobbert” meestal. Bij een bilvergroting wordt een bilprothese onder de bilspier geplaatst zodat de bil voller en ronder wordt.

bil-implantaat-huidenlaserkliniekzeeland2

Waar u vooraf stil bij moet staan

Het resultaat van een bilvergroting is deels afhankelijk van de conditie en elasticiteit van de huid. De billen mogen niet teveel hangen. In dat geval is een billift een betere behandeling. Voor u wordt geopereerd, wordt uw algemene gezondheid onderzocht. Met sommige geneesmiddelen, zoals aspirine, moet u twee weken voor de operatie stoppen. Zo verkleint u de kans op nabloedingen. Ook twee weken voor de ingreep niet roken is belangrijk. Door te stoppen met roken, verkleint u de kans op slecht genezende wonden.

bil-implantaat-huidenlaserkliniekzeeland

De eerste dagen na de operatie

Het is belangrijk de eerste twee dagen verplichte bedrust te houden en de eerste twee weken rust te nemen, niet op de billen te zitten en op de buik te slapen. Hierna mag men voorzichtig zijn met de billen zitten. Na drie weken mag u auto rijden. De eerste zes weken mag u geen zware arbeid verrichten of voorover bukken. Na zes weken is de herstelperiode voorbij. Dan zijn alle bewegingen weer mogelijk. Sporten mag u pas weer na drie maanden. Het steunkorset of pantybroekje draagt u vier weken. U krijgt een recept voor antibiotica mee voor 5 dagen ter preventie van een infectie. Laten we erop vertrouwen dat er in de toekomst geen injecties zullen komen in verband met de kans op beschadiging van de bilprothese .

Het resultaat

Volle ronde en strakke billen. Maar verwacht geen perfectie. Het litteken kan wat zichtbaar blijven tussen de billen. Het litteken valt binnen de bikinilijn en is voor anderen dus niet zichtbaar.

Tarieven
Prijs
Bekijk
Sleep