Skip links

Filler

Waarom fillers?

Een frisse en jeugdige uitstraling behouden gaat niet vanzelf. Naarmate je ouder wordt nemen jouw bot- en vetweefselstructuren en lippen in volume af, waardoor de huid begint te verslappen en de lippen dunner worden. Ook vermindert de productie van stoffen die bijdragen aan de natuurlijke huidhydratatie zoals hyaluronzuur, met als gevolg dat jouw huid sneller uitdroogt. Naast de intrinsieke factoren kunnen de extrinsieke factoren, waaronder UV-stralen, roken, stress, slechte eet- en drinkgewoonten en slechte algemene huidverzorging, er ook voor zorgen dat het verouderingsproces versnelt. Door deze veranderingen ontstaan er rimpels en plooien in het gezicht, die ten koste gaan van een jeugdige en mooie uitstraling. De tekenen en symptomen van het verouderingsproces kunnen worden tegengegaan door het hyaluronzuur in de huid weer aan te vullen.

Wat is Stylage?

Stylage is een A- merk hyaluronzuur filler die bestaat uit een uitgebreid assortiment met een zeer hoog veiligheidsprofiel, voor het behandelen van rimpels, het herstellen van volume in het gezicht, het opvullen van uw lippen en het rehydrateren van de huid. Het Stylage fillerassortiment is gebaseerd op hyaluronzuur, dit is een vochtinbrengende stof die van nature ook in uw huid voorkomt. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het natuurlijke vocht in uw huid aangevuld en vastgehouden wordt, waardoor uw huid egaal, stevig en vol van structuur blijft. De unieke samenstelling van Stylage® in combinatie met Mannitol zorgt ervoor dat het product optimaal in uw huid wordt opgenomen waardoor u een langdurig mooi en natuurlijk resultaat krijgt. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant die de vrije radicalen vermindert die vrijkomen tijdens het prikken. Hierdoor heb je direct zichtbaar effect.

- Elke Stylage filler is uniek en biedt verschillende behandelmogelijkheden voor elke soort rimpel op de verschillende leeftijden.
- Stylage S, M, L: herstelt uw gezichtsvolume en vult uw rimpels op ter hoogte van uw ogen, wangen, jukbeenderen, kin en slapen
- Stylage XL en XXL: herstelt de volheid van het gezicht
- Stylage Lips: voor zachte, gezonde en goed gehydrateerd lippen. Vermindert het aantal fijne lijntjes rond de lippen

Het Stylage fillerassortiment is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Hoe werkt Radiesse®?​

Radiesse® is een filler die bestaat uit een zachte gel met kleine calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen. Deze kwalitatief hoogstaande ingrediënten zorgen voor het direct opvullend effect en stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. De slappe huid verstevigt en krijgt haar strakheid en elasticiteit terug.

Uw arts zal Radiesse® voorzichtig injecteren in de huid, gewoonlijk in kleine hoeveelheden met behulp van een zeer fijne naald. Voor meer behandelcomfort, kan de arts een lokaal verdovingsmiddel aanbrengen op de behandelde zones.

Na een injectie biedt Radiesse® een direct en liftend effect. Het kan je rimpels verzachten, de slappe huid verstevigen, het volume in je wangen herstellen en je gezichtscontouren verbeteren. In de loop van de weken na de behandeling stimuleren de Radiesse® microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachtere en natuurlijke uitstraling. Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer resultaat kan geven. De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone. De behandelresultaten van Radiesse® zijn langdurig maar niet permanent. Vele cliënten komen terug voor herhaalbehandelingen omdat ze zeer tevreden zijn over het resultaat.

Radiesse kan worden gebruikt voor een totale gezichtscorrectie. De neus-lippenplooi, marionetlijnen en hamsterwangen worden in enkele sessies behandeld.

Belotero®

De Belotero® – fillerproducten zijn ideaal om uw rimpels en plooien op te vullen. Met Belotero® kunt u directe, esthetische en natuurlijke resultaten bereiken, uw jeugdigheid terugkrijgen en uw huid weer laten stralen zodat u vol zelfvertrouwen van het leven kan genieten.

Tarieven
Prijs per behandeling
Prijs per behandeling
Bekijk
Sleep