Skip links

Mediceuticals voor hoofdhuidproblemen

Heb je regelmatig last van je hoofdhuid? Met de medische producten van Mediceuticals kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, droge hoofdhuid, vette hoofdhuid, gevoelige hoofdhuid, haaruitval en dunner wordend haar aanzienlijk worden verminderd!

Wat zijn Mediceuticals?

Mediceuticals is een geavanceerd haar- en hoofdhuidverzorgingssysteem dat is samengesteld met wetenschappelijk onderzochte ingrediënten. Het assortiment omvat producten die zijn ontwikkeld om verschillende hoofdhuidproblemen aan te pakken, zoals roos, jeuk, droogheid, overmatige vette hoofdhuid en haaruitval.

De Voordelen van Mediceuticals

Gepersonaliseerde Behandelingen: Onze producten bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse hoofdhuidproblemen, waardoor individuen effectief hun specifieke aandoeningen kunnen behandelen.

Klinisch Bewezen Ingrediënten: Met gebruikmaking van wetenschappelijk onderbouwde formules bevatten Mediceuticals-producten actieve ingrediënten die bewezen effectief zijn bij het behandelen van hoofdhuidproblemen.

Gezondere Hoofdhuid, Mooier Haar: Door de hoofdhuid te behandelen, zorgen de producten van Mediceuticals voor een gezonde omgeving waarin haar optimaal kan groeien

Hoe verloopt de behandeling?

Als eerste wordt een consult ingepland waarin uw hoofdhuidproblemen worden besproken en onderzocht met behulp van de Mediscope. De Mediscope is een geavanceerd diagnostisch instrument dat ons in staat stelt om de hoofdhuid van dichtbij te bekijken. Hiermee kunnen wij verschillende hoofdhuidproblemen te identificeren, van roos tot overmatige talgproductie.

Tijdens een Mediscope-analyse zal een van onze deskundige haar- en hoofdhuidprofessionals de Mediscope voorzichtig op verschillende delen van je hoofdhuid plaatsen. Hierdoor kunnen we de gezondheid van je hoofdhuid tot in detail bekijken. We nemen de tijd om eventuele problemen te identificeren en vast te leggen, zodat we een grondig begrip krijgen van wat jouw hoofdhuid nodig heeft.

Na de analyse worden de resultaten met u doorgenomen. Hierin wordt een passend advies en behandelplan middels de Mediceuticals-producten besproken. Hierna is het aan u om thuis gebruik te maken van de producten volgens het opgestelde behandelplan.

Na 3 maanden vindt een evaluatie van de hoofdhuid plaats in de kliniek. Hierin maken wij wederom gebruik van de Mediscope en worden de foto’s met elkaar vergeleken. Tot slot wordt een vervolg behandelplan opgesteld die u zelfstandig kunt opvolgen. Uiteraard bent u altijd welkom voor een extra consult indien u dit wenst.

Voor meer informatie over onze behandelingen of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op.

Bekijk
Sleep