Skip links

PRX T33

Wat is PRX T33?

PRX Therapy is een uniek Pro-Age Concept, ontwikkeld op de biologische behoeften van de huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. Deze professionele behandeling van slechts 30 minuten, werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren en is dé ideale behandeling om de huidconditie te verbeteren..

Door een intensieve massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken.

prx t33

Unieke formule

PRX-T33 is anders dan alle andere producten op de markt. De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking als een peeling of algemeen gebruikte skin boosters.

Elk molecuul van PRX-T33 bevat een unieke combinatie van 33% TCA, waterstofperoxide (H2O2) en 5% kojiczuur.

Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in, op een zeer nauwkeurig PH-niveau, en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

Samenstelling & werking

In tegenstelling tot de meeste chemische peelings bevat PRX-T33 een percentage van zowel kojiczuur als waterstofperoxide. Deze additieven helpen de TCA onder controle te houden, waardoor fijne lijntjes worden verminderd zonder de peeling-eigenschappen van TCA.

Naast een exfoliërende werking heeft TCA een belangrijke biorevitaliserende functie. Zowel waterstofperoxide als kojiczuur verminderen ontstekingen in de opperhuid van de huid en helpen bij het herstel van de celproductie en de belemmering van melanine, het pigment dat verkleuring en zonnevlekken kan veroorzaken.

Veilig & betrouwbaar

PRX-T33 is sinds 2012 op de markt en wordt in veel verschillende landen gebruikt door (medische) huidprofessionals. Duizenden behandelingen zijn er uitgevoerd zonder nadelige effecten. Dit onderschijft de veiligheid van PRX-T33.

Bovendien is PRX-T33 geregistreerd als een medisch hulpmiddel in klasse I, wat betekent dat het product is gericht op preventie, controle en genezing en is onderworpen aan een specifieke reeks regels die de doeltreffendheid en veiligheid ervan waarborgen. De CE Markering geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.

Boost & pro-age

Instant boost - hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid.

Pro-Age formule - optimaal effect na kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

prx t33_2

Voordelen

- Intensieve hydratatie
- Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
- Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
- Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
- Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
- Aanmaak van collageen en elastinevezels
- ​Direct zichtbaar effect
- Geen frosting
- Korte behandeltijd; 30 minuten
- Geschikt voor alle huidtypen
- Ondersteuning met WiQo Home Care als nabehandeling en voor een versterkend effect.
- Werkt in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, PRP, draadlift.

prx T33_3
Bekijk
Sleep