Skip links

Perfect lash wimpers

Wat zijn Perfect Lash Wimpers?

Perfect Lash Wimpers zijn individueel aangebrachte kunstwimpers die je natuurlijke wimpers verlengen, verdikken en een prachtige krul geven. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zijde, synthetische vezels of zelfs natuurlijk haar, bieden deze wimpers een diverse selectie van lengtes, diktes en krulpatronen. Hierdoor kunnen we voor elke klant een gepersonaliseerde look creëren die perfect past bij hun ogen en voorkeuren.

De Voordelen van Perfect Lash Wimpers

Natuurlijke Uitstraling: Met onze ervaren professionals en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat je een natuurlijke, moeiteloze uitstraling krijgt.

Tijdsbesparing: Geen gedoe meer met mascara! Onze wimpers besparen je ‘s ochtends kostbare tijd, waardoor je direct klaar bent om de dag te beginnen.

Langdurige Resultaten: Afhankelijk van je natuurlijke wimpergroeicyclus en onderhoud kunnen onze wimpers wekenlang blijven zitten.

Nazorg

Na het verkrijgen van Perfect Lash Wimpers is nazorg essentieel om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien en dat je natuurlijke wimpers gezond blijven. Hier zijn enkele belangrijke punten voor de nazorg van wimperextensions:

  1. Vermijd water en stoom in de eerste 24 uur: Probeer de wimpers droog te houden gedurende de eerste dag na de behandeling om de lijm volledig te laten uitharden.
  2. Gebruik geen oliehoudende producten: Vermijd oogmake-up en huidverzorgingsproducten op oliebasis, omdat deze de lijm van de wimpers kunnen aantasten en de hechting kunnen verzwakken.
  3. Vermijd trekken of wrijven: Probeer niet aan je wimpers te trekken, omdat dit zowel de wimperextensions als je natuurlijke wimpers kan beschadigen.
  4. Vermijd mascara op oliebasis: Als je toch mascara wilt gebruiken, zorg er dan voor dat het een formule op waterbasis is en breng deze heel voorzichtig aan op de uiteinden van de wimpers, zonder op de wimperlijn te komen.
  5. Regelmatige reiniging: Reinig je wimpers dagelijks met een milde reiniger om eventuele opbouw van make-up of vuil te verwijderen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een speciale wimperreiniger en een zachte borstel.
  6. Vermijd wrijven met handdoeken: Als je je gezicht afdroogt na het wassen, dep dan voorzichtig met een handdoek in plaats van te wrijven om te voorkomen dat de wimpers worden beschadigd.
  7. Vermijd slaap op je gezicht: Probeer tijdens het slapen te vermijden op je gezicht te liggen om te voorkomen dat de wimpers verward raken of platgedrukt worden.
  8. Regelmatige touch-ups: Om je wimperlook fris te houden, overweeg om regelmatig touch-up afspraken te maken om eventuele uitgevallen wimpers te vervangen.

Door deze eenvoudige nazorgtips te volgen, kun je de levensduur van je wimperextensions verlengen en ervoor zorgen dat ze er prachtig uitzien, terwijl je tegelijkertijd de gezondheid van je natuurlijke wimpers behoudt.

Voor meer informatie over onze behandelingen of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op.

Tarieven

Volume: €99,00
Bijwerken om de 2 weken: € 39,00
One by one: €79,00
Bekijk
Sleep