Plastische Chirurgie

Dit kan dus gaan om een lichaamsdeel terug goed te laten functioneren of dit kan gaan om een cosmetische uiterlijke verbetering. De Huid en laserkliniek Zeeland biedt beiden vormen van plastische chirurgie aan. De artsen van de Huid en laser kliniek Zeeland hebben veel ervaring en staan elke dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, neem dus direct contact met ons op!

Wij hebben een ruim aanbod aan behandelingen als het gaat om plastische chirurgie.
Van bil-implantaat, borst vergroting, buiklift, dij-liftface-liftkinliposuctieogen, orenschaamlip reductievoorhoofd of wenkbrauwen. Als het op plastische chirurgie aankomt heeft de Huid en laser kliniek dus een flink aanbod. Staat wat u zoekt hier niet bij? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Liposuctie

De hoeveelheid vetcellen in je lichaam verandert niet meer, zodra je drie jaar bent. Wanneer je verdikt nemen ze in volume toe en als je vermagert, verkleinen ze. Een probleemzone weigert zich soms aan te passen aan de nieuwe vorm van je lichaam. Een liposuctie of liposculptuur verhelpt die probleemzone, met blijvend resultaat.

Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie is een esthetische chirurgische procedure waarbij overtollige huid en vet van de buikwand wordt weggenomen (mini-abdominoplastie). In uitgebreide gevallen wordt ook de navel verplaatst (abdominoplastie). 

Ervaring

Onze artsen zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring. Sommige zelfs al meer dan 20 jaar! Uiteraard vereist elke behandeling een speciale aanpak. We hebben dan ook genoeg specialisten klaarstaan om u van dienst te kunnen zijn! Bekijk de over ons pagina voor meer informatie.

Tarieven

Scroll naar boven