Merlot Broekaart

Huidtherapeute

Mijn naam is Merlot Broekaart en ik ben werkzaam als huidtherapeut bij Huid en Laser Kliniek Zeeland. Ik heb vanaf jongs af aan al veel passie en interesse in de uiterlijke verzorging. Ik wist dan ook dat ik hier mijn beroep van wilde maken. Ik heb eerst Schoonheidsspecialiste gestudeerd en daarna HBO Huidtherapie.

Wat ik mooi vind aan dit vak is dat ik mensen kan helpen van hun huidklachten af te komen. Sommige huidproblemen kunnen voor vele een belemmering zijn in hun sociale leven en onzekerheid ontwikkelen. Ik hoop deze belemmering en onzekerheid te kunnen verminderen of zelfs weg te nemen. Dit doe ik door naar het gehele plaatje te kijken en niet enkel naar de huid. Er zijn diverse factoren (zoals voeding, leefstijl, verkeerde productgebruik) die mogelijk een rol spelen bij het ontstaan of verergeren van de huidklachten. Door het toepassen van de juiste behandelingen en het naleven van de thuisadviezen komen we samen tot het optimale resultaat.

Huidtherapie is een erg mooi, dankbaar en waardevol beroep. Ik ben tevreden wanneer mensen met een tevreden en zelfverzekerd gevoel de deur uitlopen.

KP registratie: 39106238388
AGB code : 90112159
NvH code : 520796

Scroll naar boven