Adrianna Zywolewska

Huidtherapeut

Mijn naam is Adrianna en in 2018 ben ik begonnen aan de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. De huid is een weerspiegeling van wat er binnen in ons lichaam gebeurt en hier wilde ik alles over weten. 

Inmiddels ben ik in 2022 afgestudeerd als huidtherapeut en heb na meerdere stages ervaring opgedaan in zowel de medische als de ‘cosmedische’ kant van het vak. 

Als huidtherapeut heb ik de passie om patiënten te helpen zelf de regie te nemen over hun huidaandoening. Dit doe ik door hen te informeren over de oorzaak en huidtherapeutische behandeling, maar ook de leefstijlfactoren die van invloed zijn, zoals voeding, stress en beweging. Zo vind ik preventieve maatregelen erg belangrijk en help mijn cliënten er graag mee.  

Het doel van mijn behandelingen is vooral om de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren, zodat zij zo goed mogelijk mee kunnen doen in de maatschappij. Het geeft mij veel voldoening als de cliënt na een behandeltraject zelf grip krijgt op het huidprobleem en mijn hulp uiteindelijk niet meer nodig heeft. 

Hiernaast ben ik aangesloten bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici

NVH-lid: 520867
KP-nummer: 39106907288
AGB-code: 90114050

Scroll naar boven