Skip links

Regenyal Bio-Expander®

Wat is Regenyal?

Biorevitalisatie met de Bio-Expander® is een van de nieuwste, veiligste en dierenproefvrije medische schoonheidsbehandelingen. Hier wordt een volledige verjonging van het gezicht mogelijk gemaakt door een volumetrische correctie en herstructurering van het weefsel.

Het gebruik van een Bio-Expander® verbetert bovendien de elasticiteit, de hydratatie en de demping van de huid, de regeneratie van het verloren vetweefsel wordt gestimuleerd. Het past perfect als je op zoek bent naar natuurlijke vormen. Zonder meteen teveel aan volume te geven, kan je met de Bio-Expander® behandeling de huid daadwerkelijk verbeteren/verjongen. Het is een behandeling waarvan wetenschappelijk bewezen is dat er collageen, vetweefsels, bloedvaten en elastine wordt aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker gemaakt wordt, steviger voelt, rimpels verminderen of verdwijnen.

Samengevat zijn de functies van de Bio-Expander®:
-VOLUMEBOUW
-RESTRUCTURERING
-REGENERATIE

De Bio-Expander® is te gebruiken in het gezicht, de neus, de hals, de handen en zelfs in de genitale zone.

Werkingsmechanisme

Het product verspreidt zich perfect in het weefsel en past zich aan de natuurlijke vorm van het gezicht aan. Doordat grote hoeveelheden water worden gebonden, verspreidt het product zich onmiddellijk op biologische wijze, waardoor het gezichtsvolume in evenwicht wordt gebracht. Het natuurlijke hyaluronzuur dat erin is verwerkt, ondersteunt de herstructurering van het weefsel.

Bekijk
Sleep