Huid verbetering

Tattoo verwijderen? Huid en Laserkliniek Zeeland helpt u vakkundig

Het verwijderen van een tattoo (tatoeage) bij Huid en Laserkliniek Zeeland

Spijt van uw tattoo? Of zit hij op de verkeerde plek en begint het hinderlijk te worden op uw werk? Wij bieden een oplossing voor het verwijderen van een tattoo die geen chirurgische ingreep behoeft, zoals vroeger nog wel het geval was. Huid en Laserkliniek Zeeland helpt u graag met het verwijderen van uw tatoeage. Wij hebben vestigingen in Terneuzen, Goes en Sluis. Deze vestigingen zijn op zo’n 30 minuten rijden vanuit steden als Vlissingen en Middelburg.

Wij gebruiken een laser om de kleine kleurdeeltjes los te schudden zodat deze afgevoerd kunnen worden door het menselijk lichaam. Afhankelijk van de kleur(en) van de tattoo, de gebruikte pigmenten en het huidtype kunt u voor het definitief verwijderen van een tattoo, uitgaan van 6 tot 15 laserbehandelingen die elk zo’n 6 weken uit elkaar liggen. Op deze manier kunt u gedag zeggen tegen die slechte herinnering. Een amateur tattoo is meestal makkelijker te verwijderen dan een professioneel gezette tattoo.

Goede nazorg om pigmentschade te voorkomen

Na elke behandeling is het verstandig om goed voor je huid te zorgen. Een goed gehydrateerde huid zal de inkt beter en sneller afvoeren. De eerste 2 uur na de behandeling kun het een branderig gevoel geven. Een icepack kan hiervoor verlichting bieden. De eerste 2 à 3 dagen na de behandeling geen sauna. Smeer de tatoeage zo vaak als je wilt in. Hou de tatoeage te allen tijde uit de zon. Des te witter de huid, des te beter zal de inkt verdwijnen en zo blijft het risico op pigmentschade zeer beperkt.

Tattoo verwijderen: De behandeling bij Huid en Laserkliniek Zeeland

De behandeling duurt maar kort, uiteraard afhankelijk van de grootte van uw tatoeage. Na het reinigen van de huid en het beschermen van de ogen met een laserbril, worden met de laser pulsjes afgeschoten op de vorm van uw tatoeage. Dit geeft een een branderig gevoel (mocht u dit erg vervelend vinden dan kan u via uw arts een verdovende crème vragen).De kleurdeeltjes worden door de laserwarmte vernietigd. Het lichaam voert de deeltjes vervolgens zelf af. Na behandeling kunnen er nog een paar weken huidreacties voorkomen. Direct na de behandeling wordt de huid met coolpads gekoeld en voor u weggaat wordt een verkoelende gel opgebracht.

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Dankzij onze goede reputatie en ervaringen helpen wij al jarenlang mensen uit Zeeuws-Vlaanderen, Middelburg, Vlissingen en België tot aan Rotterdam met het verwijderen van tatoeages!

Plan een gratis consult

Bel: +31 115 769063
Mail: info@huidenlaserkliniekzeeland.nl