Microskin camouflage therapie in Zeeland

Camouflagetherapie is een behandeling die is gericht op het minder zichtbaar maken (camoufleren) van bepaalde huidaandoeningen en kleurverschillen in de huid. Deze behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Bij Huid en Laserkliniek Zeeland bieden we zeer veel mogelijkheden als het gaat om camouflagetherapie.

We beschikken over camouflageproducten van verschillende (medische) merken zoals Microskin en kunnen kiezen uit vloeibare en vaste producten. Nadat er is gekozen voor het product dat het beste bij uw huid en aandoening past, wordt de juiste kleur bepaald. Van al onze producten is een breed scala aan kleuren en tinten beschikbaar, zodat er voor iedere huid een perfecte match te vinden is. Na het bepalen van de kleur, zal de huidtherapeut u uitleggen en demonstreren hoe u de camouflage op een mooie, natuurlijke manier kunt aanbrengen.

Meer weten over microskin camouflage therapie via Huid en Laserkliniek Zeeland?

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Dankzij onze goede reputatie en ervaringen helpen wij al jarenlang mensen uit Zeeuws-Vlaanderen, Middelburg, Vlissingen en België tot aan Rotterdam met het succesvol toepassen van camouflage therapie.

Maak een afspraak

Bel: +31 115 769063
Mail: info@huidenlaserkliniekzeeland.nl