Onze diensten

Bekijk hier ons aanbod aan behandelingen

LPG Endermologie behandelcentra Zeeland

Endermologie is een 100% natuurlijke werkwijze dat naast de meestal effectieve behandelprotocollen van de professional een versnelling zorgt in de behandeling. Het innovatie aanzuigsysteem i.c.m. fibraties zorgt dat op een milde, effectieve en verfijnde wijze vermindering is van cellulite en plaatselijke vetreductie en een toename van bodycontouring en huidversteviging.

Meer dan alleen een toepassing, al ruim 30 jaar biedt endermologie nieuwe inzichten voor gezondheid op therapeutisch en esthetisch werkvlak.

LPG Endermologie is een lifestyle! Endermologie® als onderdeel van je dagelijkse leven is kiezen voor een intelligente, verantwoorde en gezonde levensstijl die gericht zijn op het behoud van het lichaam en het gezicht in strijd tegen ‘de schade van de tijd’.

Met dezelfde reden dat regelmatige lichaamsbeweging en evenwichtige voeding wordt aanbevolen om gezond te blijven, is het ook belangrijk om cellen een impuls te geven zodat ze optimaal blijven functioneren. Meer dan alleen een behandeling, al bijna 30 jaar is het een nieuw gezondheid / anti-aging / beauty routine wereldwijd voor miljoenen vrouwen.

Tevens kunt u naast de cosmetische de therapeutische behandelingen efficiënt laten uitvoeren. Denk hierbij aan ondersteunen bij het verbeteren van littekens, fibrose en lipoedeem als ook voor en-nabehandelingen bij liposuctie.

Huid en laserkliniek Zeeland helpt u graag met LPG Endermologie! Vraag een consult aan voor meer informatie.