Botox en Fillers

Wilt u ook van uw rimpels af? Ga voor een jeugdige en frisse uitstraling!

Een frisse en jeugdige uitstraling behouden gaat niet vanzelf. Naarmate u ouder wordt nemen uw bot- en vetweefselstructuren en lippen in volume af waardoor uw huid begint te verslappen en uw lippen dunner worden. Ook vermindert uw productie van stoffen die bijdragen aan de natuurlijke huidhydratatie zoals hyaluronzuur, met als gevolg dat uw huid sneller uitdroogt. Naast de intrinsieke factoren kunnen de extrinsieke factoren, waaronder UV-stralen, roken, stress, slechte eet- en drinkgewoonten en slechte algemene huidverzorging, er ook voor zorgen dat het verouderingsproces versnelt. Door deze veranderingen ontstaan er rimpels en plooien in uw gezicht, die ten koste gaan van uw jeugdige en mooie uitstraling. De tekenen en symptomen van het verouderingsproces kunnen worden tegengegaan door het hyaluronzuur in uw huid weer aan te vullen. De Belotero® – fillerproducten zijn ideaal om uw rimpels en plooien op te vullen. Met Belotero® kunt u directe, esthetische en natuurlijke resultaten bereiken, uw jeugdigheid terugkrijgen en
uw huid weer laten stralen zodat u vol zelfvertrouwen van het leven kan genieten.

 

Wat is Stylage?

Stylage is een A- merk hyaluronzuur filler die bestaat uit een uitgebreid assortiment met een zeer hoog veiligheidsprofiel, voor het behandelen van rimpels, het herstellen van volume in het gezicht, het opvullen van uw lippen en het rehydrateren van de huid.
Het Stylage fillerassortiment is gebaseerd op hyaluronzuur, dit is een vochtinbrengende stof die van nature ook in uw huid voorkomt. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het natuurlijke vocht in uw huid aangevuld en vastgehouden wordt, waardoor uw huid egaal, stevig en vol van structuur blijft. De unieke samenstelling van Stylage® in combinatie met Mannitol zorgt ervoor dat het product optimaal in uw huid wordt opgenomen waardoor u een langdurig mooi en natuurlijk resultaat krijgt. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant die de vrije radicalen vermindert die vrijkomen tijdens het prikken. Hierdoor heb je direct zichtbaar effect.

  • Elke Stylage filler is uniek en biedt verschillende behandelmogelijkheden voor elke soort
    rimpel op de verschillende leeftijden.
  • Stylage S, M, L: herstelt uw gezichtsvolume en vult uw rimpels op ter hoogte van
    uw ogen, wangen, jukbeenderen, kin en slapen
  • Stylage XL en XXL: vult uw lippen op en corrigeert uw diepe rimpels en herstelt de volheid van het gezicht
  • Stylage Lips: voor zachte, gezonde en goed gehydrateerd lippen. Vermindert het aantal fijne lijntjes rond de lippen

Het Stylage fillerassortiment is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Hoe werkt RADIESSE®?

Radiesse® bestaat uit kleine calcium hydroxylapatiet (CaHA) microsferen in een zachte gelmatrix. Uw arts zal Radiesse® voorzichtig injecteren in de huid, gewoonlijk in kleine hoeveelheden met behulp van een zeer fijne naald. Voor meer behandelcomfort, kan de arts een lokaal verdovingsmiddel aanbrengen op de behandelde zones. Deze injectie biedt een direct en zichtbaar effect. Bovendien stimuleert Radiesse® de eigen regeneratiecapaciteit van uw huid – in de loop van de weken en maanden na de behandeling wordt nieuw collageen aangemaakt waardoor uw huid strakker en elastischer wordt. De behandelresultaten van Radiesse® zijn langdurig maar niet permanent. Vele patiënten komen terug voor herhaalbehandelingen omdat ze zeer tevreden zijn over het resultaat. 90% van de mannen en vrouwen is tevreden over de behandelresultaten van Radiesse®.

Radiesse kan worden gebruikt voor een totale gezichtscorrectie. Neus-lippenplooi, marionetlijnen en hamsterwangen worden in enkele sessies behandeld.

De filler met 3-voudige werking
– veelzijdige filler
– volume lift
– huidverjonging

Werkingsmechanisme

Direct na injectie zorgt Radiesse® onmiddellijk voor volume en correctie maar het blijft ook werken door de huid te stimuleren om haar eigen natuurlijke collageen aan te maken. Na verloop van tijd is de gel afgebroken en worden de CaHA microsferen door het lichaam gemetaboliseerd, waardoor alleen het eigen natuurlijke collageen achterblijft.

Na injectie biedt Radiesse® een directe één-op-één correctie en liftend effect. Het kan uw lachrimpels onmiddellijk verzachten, het volumeverlies in uw wangen herstellen, of uw gezichtscontouren verbeteren.

In de loop van de weken na injectie stimuleren de Radiesse® microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachte, natuurlijke look.

Het nieuwe collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer kan aanhouden bij vele patiënten.*

* De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en, uiteraard, de behandelde zone.