Botox en Fillers

Dermasence medical peelings

pHformula is ontwikkeld als een dermatologisch skin resurfacing systeem en behandeld huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne en chronische roodheid.

Dankzij continu wetenschappelijk onderzoek is de focus altijd het ontwikkelen van grensverleggende behandelingen geweest. Alle behandelingen die worden ontwikkeld zijn gebaseerd op de laatste technologie binnen de verjongingsindustrie en geeft de huidspecialist de beste mogelijkheden tot het behandelen van de huid voor de allerbeste resultaten.

De dermatologische skin resurfacing behandelingen van pHformula zijn zonder twijfel de allernieuwste mogelijkheden voor huidbehandelingen. De diversiteit van deze behandelingen geeft de huidspecialist de kans om verschillende behandelingen te combineren. Deze behandelingen werken als een soort netwerksysteem en geven de huid het allerbeste op het gebied van verbetering van de gezondheid van de huid.

Meer dan een peeling
pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.