Onze diensten

Bekijk hier ons aanbod aan behandelingen

Al onze behandelingen in één oog omslag!

De huidenlaserkliniekzeeland is een complete kliniek die al meer dan 20 jaar bestaat op gebied van laser behandelingen, plastische chirurgie, Botox en Fillers, Permanente make up en er wordt continue gekeken naar de toekomst.

Laser Behandelingen

De huid en laser kliniek bied meerdere mogelijkheden als het gaat om laserbehandelingen. Laser behandelingen worden veelal gekozen omdat ze zeer doeltreffend te werk kunnen gaan met een laser. Een millimeter kan het verschil maken! Al onze behandelingen worden met een hoogwaardige techniek uitgevoerd. Hoog opgeleid personeel zorgt voor een veiliger en effectiever resultaat.


Plastische Chirurgie

Plastische chirurgie word veelal uitgevoerd om de vorm of functie van het lichaam te herstellen. Dit kan dus gaan om een lichaamsdeel terug goed te laten functioneren of dit kan gaan om een cosmetische uiterlijke verbetering. De huid en laser kliniek zeeland biedt beiden vormen van plastische chirurgie aan. Onze artsen hebben veel ervaring en staan elke dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!


Botox en Fillers

Er zit een verschil tussen botox en fillers. Omdat dit vaak niet duidelijk is leggen we in het kort uit wat het verschil is. Botox is een merknaam voor Botuline Toxine. Dit is een eiwit dat word aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Botox heeft 2 effecten; Het blokkeren van de prikkeldracht van de zenuwen naar de spieren. Of het blokkeren van de werking van de zenuw die de zweetklieren prikkelen. Fillers zijn geschikt voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels. Voor een meer informatie kunt u verder lezen op de volgende pagina.


Permanente Make up

De oplossing voor mensen met een make up allergie, brildragers, over-geëpileerde wenkbrauwen, kale mannen en zo zijn er nog veel meer situaties waarin permanente make up de oplossing blijkt te zijn! Wij bieden permanente make up aan voor ogen, lippen, wenkbrauwen en haarlijnen.