Laserontharing

In onze kliniek gebruiken wij de Palomar Vectus Diodelaser. Een voordeel van dit systeem is dat deze de mogelijkheid heeft om de hoeveelheid pigment in de huid te meten, waardoor de laser beter afgestemd kan worden per individu.

De Vectus beschikt over 2 koppen; één voor de kleiner gebieden (zoals in het gelaat) en één voor de grotere gebieden (zoals oksels, benen, rug en bikinilijn).

Om de opperhuid niet te beschadigen door de hoge energie heeft de Palomar Vectus laser een gekoelde tip. Deze beperkt in hoge mate de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt, zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.

Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en wordt dan omgezet in warmte. Deze warmte zorgt voor vernietiging van het haarzakje waardoor er geen haar meer kan groeien. Het beste moment van behandelen is als de haren in de groeifase zitten want dan bevindt het pigment zich in het haarzakje. Alleen is dit vanaf de buitenkant niet te zien wanneer welke haren in de groeifase zitten. Hierdoor zijn er meerdere behandelingen nodig, ongeveer 6-8 behandelingen.

Voor en Na 7 behandelingen

Voor en Na 4 behandelingen

Scroll naar top
Chat openen