Voor welke littekens

Bijna iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Littekens kunnen niet alleen een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen, maar ook klachten als roodheid, jeuk en pijn geven. Het behandelen van littekens met lasertherapie is verbluffend te noemen, waarbij het verkregen resultaat blijvend is.

Met behulp van een laser (Palomar Fractional Laser) worden laserstralen, in een matrix van vele smalle bundels, in de huid gebracht. Hierdoor ontstaat een warmtekolom in de huid, wat de natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen, collageen en weefsel stimuleert. Verschillende vormen van littekens kunnen worden behandeld, zoals acnelittekens, chirurgische littekens en ook brandwonden. Een keurig scherp gevormd chirurgisch litteken verdwijnt bijna geheel met deze methode.

Ook de grof beschadigde huid bij brandwondlittekens wordt in hoge mate verbeterd. De huid wordt soepeler en de kleur wordt normaler. Het resultaat is blijvend. Huid- en Laserkliniek Zeeland behandelt met regelmaat patiënten met lelijke brandwondenlittekens. In veel gevallen zijn het oude littekens met ernstige verkleuring en een strakke huid met bewegingsbeperkingen. De resultaten die Huid- en Laserkliniek Zeeland heeft met haar brandwondbehandelingen zijn boven verwachting. Het litteken krijgt de normale huidskleur, de strakheid van de huid neemt af en wordt soepeler waardoor de bewegingsbeperking afneemt en zelfs helemaal normaal kan worden. Patiënten zijn tevreden met het resultaat.

De behandeling

Bij een intakegesprek krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. De behandeling kan worden uitgevoerd op o.a. gezicht, borst, armen, benen, handen en buik. De behandeling geeft een lichte blos (alsof u van wintersport terug komt) die na binnen 36 á 48 uur volledig is verdwenen. Behandelingen zijn snel en gemakkelijk te passen binnen uw persoonlijke (werk)agenda. Het kan zijn dat een serie van 4 tot 6 behandelingen (met een tussenpozen van 3 tot 4 weken) nodig is om een zichtbaar resultaat te behalen.

Voor

Na

Voor

Na