Huid verbetering

Anti aging Zeeland: Het eeuwige leven!

Huidverjonging door anti-aging? Anti-aging behandelingen in Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen of Sluis: Huid en laser kliniek Zeeland

Wanneer men ouder wordt, verandert de huid. De huid wordt slapper, er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Ook kan het zijn dat door overmatige blootstelling aan zonlicht de huid veroudert, of dat door andere externe invloeden littekens zijn ontstaan. Ouder worden is onvermijdelijk, maar de huidsymptomen ervan kunnen met behulp van lasertherapie zeer goed worden behandeld, zodat u weer een jongere huid krijgt die er fris en strak uitziet en zacht aanvoelt. Doordat de huid op een natuurlijke wijze wordt verjongd, is het resultaat jarenlang zichtbaar.

Met behulp van een laser (Palomar Fractional Laser) worden laserstralen, in een matrix van vele smalle bundels, in de huid gebracht. Hierdoor ontstaat een warmtekolom in de huid, wat de natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen, collageen en weefsel stimuleert. Zo wordt de huid weer strakker. Het verbeteringsproces kan nog lang (enkele maanden) doorzetten waarbij de huid steeds gezonder wordt.

Huidverjonging middels anti-aging behandelingen kan worden toegepast rond de mond en ogen, maar ook bij andere delen van het lichaam, zoals gezicht, borst, armen, benen, handen en buik. Daarnaast worden huidverjongingsbehandelingen vaak ingezet voor chirurgische littekens, brandlittekens, acnelittekens en in enkele gevallen ook om melasma (zwangerschapsmasker) en striae te verminderen.

De anti-aging behandeling

De behandeling kan worden uitgevoerd op o.a. gezicht, borst, armen, benen, handen en buik. De behandeling geeft een lichte blos (alsof u van wintersport terugkomt) die binnen 36 à 48 uur volledig is verdwenen. Behandelingen zijn snel en gemakkelijk te passen binnen uw persoonlijke (werk)agenda. Het kan zijn dat een serie van behandelingen (met een tussenpozen van 4 – 6 weken) nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Bij oudere patiënten moet mogelijk na twee jaar een herhalingsbehandeling worden toegepast.

Voor

Na

Voor

Na

Plan een afspraak

Bel: +31 115 769063
Mail: info@huidenlaserkliniekzeeland.nl