Huid behandeling

Couperose / Rosecea

Wat is Rosecea

Rosacea is een veelvuldig voorkomende huidaandoening, die zich kenmerkt door rode vlekken (erythemateuze) in het gezicht, meestal op wangen, neus, voorhoofd en kin. Meestal gaat rosacea gepaard met duidelijk zichtbare verwijde bloedvaatjes (teleangiectasieën) of puistjes (papulopustels), en komt voornamelijk voor bij mensen met een lichte huid tussen 30 en 60 jaar.

Wat is couperose

Couperose is het toenemen van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) onder de huid.

De Behandeling

Sinds enkele jaren wordt lasertherapie toegepast bij het behandelen van rosacea en couperose, met goede resultaten. Huid- en Laserkliniek Zeeland heeft veel ervaring met het be

handelen en kan u daarom uitstekend informeren tijdens een gratis intakegesprek. Zo zal de vorm en hevigheid van de rosacea of couperose bepalend zijn voor hoe vaak en met welke lasers u behandeld zal worden. Behandeling van rosacea en couperose wordt uitgevoerd met lasers. Afhankelijk van de mate dat couperose voorkomt op de huid zijn meerdere behandelmomenten nodig. Tijdens het intakegesprek zullen wij u informeren over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen.

Voor

Na

Voor

Na