Permanente Make up

Microblading (hairstroke wenkbrauwen)

Levensechte wenkbrauwen

 

Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar de pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat ! de wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi. Een behandeling duurt ongeveer vijftien minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos.

Er zijn 6 kant en klare mesjes. De Microblades waar de huid en laser kliniek zeeland mee werkt zijn als enige door de GGD goedgekeurd. In het buitenland wordt vaak gewerkt met mesjes en losse houder. Dit is in Nederland niet toegestaan.

Hairstrokes met mesjes wordt aangebracht met unieke pigmenten. Als je traditioneel wenkbrauwpigment gebruikt vervaagt dit over het algemeen te snel. Je kan daarom het best met de Super Strokes pigmenten werken.

Er zijn 8 tinten:

  1. XL-Blond, 16° C, Asblonde tint voor naturelle look.
  2. XL-Brown, 16° C, Creëert mooie donkere wenkbrauwhaartjes.
  3. XL-Caramel, 25° C, Warm bruin.
  4. XL-Mahogany, 20° C, Warme bruine tint die tussen gepigmenteerde haartjes kan worden geplaatst als wenkbrauwen te grauw opkleuren.
  5. Sensation XL Brown, 18° C, Warm donkerbruin.
  6. Albast Brown, 18° C, Warm donkerbruin.
  7. Almost Black, 16° C, Voor donkere huid.
  8. Smart Blond, 16° C, Donkere blonde tint, bevat fixing agent stopt bloeding direct.

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is er geen apparatuur nodig. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.