Onze diensten

Bekijk hier ons aanbod aan behandelingen

Plastische chirurgie Zeeland: Goes, Middelburg, Vlissingen en meer!

Betaalbare plastische chirurgie in Zeeland? Huid en laserkliniek Zeeland helpt mensen uit onder andere Goes, Middelburg, Vlissingen en andere mensen uit Zeeland met betaalbare, professionele plastische chirurgie. Plastische chirurgie wordt veelal uitgevoerd om de vorm of functie van het lichaam te herstellen.

Plastische chirurgieDit kan dus gaan om een lichaamsdeel terug goed te laten functioneren of dit kan gaan om een cosmetische uiterlijke verbetering. De Huid en laserkliniek Zeeland biedt beiden vormen van plastische chirurgie aan. De artsen van de Huid en laser kliniek Zeeland hebben veel ervaring en staan elke dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, neem dus direct contact met ons op!

Wij hebben een ruim aanbod aan behandelingen als het gaat om plastische chirurgie.
Van bil-implantaat, borst vergroting, buiklift, dij-lift, face-lift, kin, liposuctie, ogen, oren, schaamlip reductie, voorhoofd of wenkbrauwen. Als het op plastische chirurgie aankomt heeft de Huid en laser kliniek dus een flink aanbod. Staat wat u zoekt hier niet bij? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Liposuctie
De hoeveelheid vetcellen in je lichaam verandert niet meer, zodra je drie jaar bent. Wanneer je verdikt nemen ze in volume toe en als je vermagert, verkleinen ze. Een probleemzone weigert zich soms aan te passen aan de nieuwe vorm van je lichaam. Een liposuctie of liposculptuur verhelpt die probleemzone, met blijvend resultaat.

Buikwandcorrectie
Een buikwandcorrectie is een esthetische chirurgische procedure waarbij overtollige huid en vet van de buikwand wordt weggenomen (mini-abdominoplastie). In uitgebreide gevallen wordt ook de navel verplaatst (abdominoplastie). 

Ervaring
Onze artsen zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring. Sommige zelfs al meer dan 20 jaar! Uiteraard vereist elke behandeling een speciale aanpak. We hebben dan ook genoeg specialisten klaarstaan om u van dienst te kunnen zijn! Bekijk de over ons pagina voor meer informatie.

Blijf op de hoogte
Wij proberen onze website en social media zo up to date mogelijk te houden het is dan ook verstandig ons in de gaten te houden voor het laatste nieuws omtrent de plastische chirurgie.