Permanente Make up

Microblading (hairstroke wenkbrauwen)

Levensechte wenkbrauwen
Hairstroke (microblading) ook wel 3D hairstroke genoemd is een nieuwe populaire techniek voor het verbeteren van uw wenkbrauwen. Bij deze behandeling worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar vervolgens de pigment in achterblijft. 3D hairstroke levert direct resultaten op. De wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi! Een behandeling duurt ongeveer vijftien minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos.

Verschil tussen 3D hairstroke en volledig gevulde wenkbrauw tattoo
De hairstroke techniek word vaak toegepast als aanvulling van de wenkbrauw. Als uw wenkbrauw niet meer mooi in model zit of niet vol genoeg oogt dan is 3D hairstroke (Microblading) wat voor u! Bij een wat jongere huid, kan deze techniek ook goed werken om een complete wenkbrauw te creëren wanneer er bijna geen haartjes meer zijn.
Een volledig gevulde wenkbrauw tattoo word vaak toegepast wanneer er vrijwel geen wenkbrauw meer is om zo een compleet nieuwe wenkbrauw te creëren. Als de huid al wat ouder is dan is een volledig gevulde wenkbrauw tattoo vaak de oplossing. Deze 2 technieken kunnen ook worden gecombineerd voor een nog beter resultaat!

Microblades
Er zijn 6 kant en klare mesjes. De Microblades waar de huid en laser kliniek zeeland mee werkt zijn als enige door de GGD goedgekeurd. In het buitenland wordt vaak gewerkt met mesjes en losse houder. Dit is in Nederland niet toegestaan.

Hairstrokes met mesjes wordt aangebracht met unieke pigmenten. Als je traditioneel wenkbrauwpigment gebruikt vervaagt dit over het algemeen te snel. Je kan daarom het best met de Super Strokes pigmenten werken.

Er zijn 8 tinten:

  1. XL-Blond, 16° C, Asblonde tint voor naturelle look.
  2. XL-Brown, 16° C, Creëert mooie donkere wenkbrauwhaartjes.
  3. XL-Caramel, 25° C, Warm bruin.
  4. XL-Mahogany, 20° C, Warme bruine tint die tussen gepigmenteerde haartjes kan worden geplaatst als wenkbrauwen te grauw opkleuren.
  5. Sensation XL Brown, 18° C, Warm donkerbruin.
  6. Albast Brown, 18° C, Warm donkerbruin.
  7. Almost Black, 16° C, Voor donkere huid.
  8. Smart Blond, 16° C, Donkere blonde tint, bevat fixing agent stopt bloeding direct.

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent make-up is er geen apparatuur nodig. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

Uw behandelend arts is Farah Zenouzi. Leer haar kennen op onze pagina specialisten.

Maak een afspraak

Bel: +31 115 769063
Mail: info@huidenlaserkliniekzeeland.nl