Onze diensten

Bekijk hier ons aanbod aan behandelingen

Permanente Make up

Permanente make-upPermanente make-up de oplossing voor mensen met een make up allergie, brildragers, over-geëpileerde wenkbrauwen, kale mannen en zo zijn er nog veel meer situaties waarin permanente make up de oplossing blijkt te zijn!

De stap naar permanente make-up is wellicht geen gemakkelijk besluit, neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een gratis consult. 

Onze artsen maken gebruik van de nieuwste technologieën en zijn op de hoogste van de laatste ontwikkelingen omtrent de permanente make-up. Door middel van jarenlange ervaring kunt u bij de Huid en laser kliniek zeeland met een gerust hart uw behandeling uitvoeren. Ook ondersteunen wij u in het hanteren van de juiste voor en nazorg van uw behandeling.

Ook voor scalp pigmentatie kunt u bij ons terecht. Wilt u uw haarlijn terug of heeft u een andere reden voor scalp pigmentatie. Met de juiste technieken, mesjes en ervaring heeft u zo een geweldig resultaat!

Tevens is Tepelhof reconstructie een optie. Heeft u borstkanker gehad en daarbij uw tepel verloren neem dan direct contact met ons op.

Onze Hairstroke 3D is momenteel razend populair. Vanwege de kundigheid van onze arts beleven onze klanten een geweldige ervaring. Farah kan er voor zorgen dat de gezette wenkbrauw niet van echt te onderscheiden is. Als u voor en na foto’s wilt bekijken ga dan naar onze facebook.

Ook worden er via de Huid en laser kliniek zeeland permanente make-up opleidingen aangeboden. U vind hierover binnenkort meer op de website, voorlopig kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.

De huid en laser kliniek zeeland bied permanente make-up aan voor ogen, lippen, wenkbrauwen, haarlijnen en tepelhof reconstructie Omdat iedereen uniek is bieden wij eerst een gratis consult aan. Zo kunnen u en de arts de behandeling tot in detail plannen. Permanente make-up is vaak geen beslissing die overnacht genomen word. Bekijk daarom de pagina van de behandeling die bij u past. Vind u hier nog niet wat u zocht, probeer dan eens te kijken op onze facebook of bel ons op +31 115 769063