Onze diensten

Bekijk hier ons aanbod aan behandelingen

Pedicure in Zeeland

Behandeling
Voor iedereen is een pedicure behandeling bereikbaar. Zeker mensen met een staand beroep, die de voeten dagelijks veel belasten is het een pré om elke 6 weken even de voeten goed te laten verzorgen.

Ook voor mensen met overmatige eeltvorming die zelf eindeloos met puimsteentjes en eeltraspen aan het worstelen zijn is de pedicure een uitkomst. Mycose nagels, in de volksmond ook wel kalk/schimmelnagels genoemd, wordt behandeld met de Quanta Q Plus C Evo laser in onze kliniek. Dit is een van onze specialismes.

Wat kunt u verwachten bij een behandeling?
Een pedicure behandeling omvat een totale verzorging van de voeten en teennagels. Ook zullen eventuele uiterlijke ongemakken, o.a. likdoorns en ingroeiende teennagels een gepaste behandeling krijgen.

De behandeling bestaat altijd uit dezelfde onderdelen en volgorde, aangepast aan uw persoonlijke zorgvraag van uw voeten. Voorafgaand aan de behandeling raden wij aan geen voetbad te nemen. Bij de eerste kennismaking wordt er een anamese gedaan, zodat wij de juiste pedicurebehandeling kunnen uitvoeren:
Schimmel of kalknagels
Verdikte of vergroeide nagels
Ingroeiende teennagels
Likdoorns, eeltpitten of eksterogen
Kloven

Ter afsluiting geven we uw voeten een korte massage met een verzorgende voeten crème 100% natuurlijke verzorgingsproduct. Dit alles valt onder een basisbehandeling van € 29,50 per uur. Zoals elke vakbekwame en gediplomeerde pedicure is onze pedicure aangesloten bij Provoet. Provoet is de branche organisatie voor pedicure die ervoor zorgt dat wij als pedicure professioneel en vakbekwaam blijven. Verder zetten zij zich in voor betere bekendheid, snellere en beter doorverwijzing bij bijvoorbeeld door de huisarts of fysiotherapeut.

Meer weten over pedicure behandelingen via Huid en Laserkliniek Zeeland?

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Dankzij onze goede reputatie en ervaringen helpen wij al jarenlang mensen uit Zeeuws-Vlaanderen, Middelburg, Vlissingen en België tot aan Rotterdam.