Soprano ICE

De Soprano ICE brengt ontharen naar geheel nieuw level!

Omdat de Soprano ICE behandelingen bied die vrijwel pijnloos verlopen,  is het de uitkomst voor iedereen die er verzorgt uit wil zien en genoeg heeft van de standaard methodes, zoals harsen, waxen en scheren. De soprano ICE kan zowel bij mannen als vrouwen worden toegepast.

De voordelen van een Soprano ICE

De Soprano ICE is de veiligste lasermethode. Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor er geen heel pijnlijke flitsen meer zijn. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt. Het laser ontharen gebeurt op deze manier vrijwel zonder pijn, u voelt slechts wat speldenprikken op de huid, en het resultaat is langdurig. Daardoor zijn er minder behandelingen nodig. Een permanente vermindering kan doorgaans bewerkstelligd worden met ongeveer 6 tot 8 behandelingen. Het is niet te garanderen dat er nooit haar terugkomt op de behandelde locatie, met het oog op hormoonveranderingen bijvoorbeeld. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kunnen op dat moment niet behandeld worden. Er kan met de Soprano ICE veilig behandeld worden door het hele jaar heen en u kunt direct na de behandeling weer aan het werk als u dat zou willen. De Soprano ICE heeft twee werkstanden, namelijk stationair en SHR (Super Hair Removal). Beide technieken hebben een hoge effectiviteit in haarreductie. De SHR methode kan veilig worden gebruikt bij personen met een donkere huid. Ook is deze methode minder pijnlijk ¹ ² (Braun, 2009 & Koo, Tremaine, Zachary, 2014). Het apparaat bevat 3 handstukken met golflengtes van zowel de Diode- (810nm) als de Alexandrite laser (755nm). Zowel de Alexandrite- en de Diode laser worden beide gebruikt voor het verwijderen van overbeharing. Beide  lasers geven uitstekende resultaten³ (Pasch, Wagner & Paasch, 2015). Met deze verschillende mogelijkheden kan er per individu een passend behandelplan worden samengesteld.

Waarom ontharen met de Soprano ICE laser?

De Soprano ICE diode laser werkt effectiever dan een ontharingsbehandeling door middel van IPL (lichtflitsmethode). Bij het weglaseren van het haar worden ook de dieper gelegen haarzakjes bereikt en is er minder risico op pigmentvorming en verbranding. De haarzakjes die vernietigd zijn zullen niet meer terugkeren. Echter kan door medicijngebruik en hormoonveranderingen de vooralsnog slapende haarzakjes actief worden. Tussen de laserapparaten zitten onderling ook kwaliteitsverschillen. De Soprano ICE diode laser beschikt over een grote verscheidenheid aan instellingen en werkstanden, waardoor de specialist een behandeling op maat kan geven. Zo kan de specialist de laser bijvoorbeeld op stationair en SHR modus instellen. Uit diverse studies is gebleken dat SHR ontharen een uiterst effectieve behandeling is met zo min mogelijk pijn voor de cliënt. De Soprano ICE in SHR-modus warmt de haarzakjes geleidelijk langzaam op. De stationair-modus geeft direct veel energie in de haarzakjes af. De extreem krachtige opwarming kan het actieve haar permanent verwijderen. De speciaal gekoelde ICE-kop zorgt tijdens het laser ontharen voor meer comfort en beperkt het risico van brandwonden tot een minimum. De Soprano ICE laser is uitstekend geschikt om gevoelige gebieden te behandelen. Denk hierbij aan het ontharen van de bovenlip, de bikinilijn, de oksels.

Notice: Undefined variable: font_family in /customers/1/2/c/huidenlaserkliniekzeeland.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gdpr-cookie-compliance/moove-modules.php on line 282