Onze diensten

Bekijk hier ons aanbod aan behandelingen

Gewichtsbeheersing

Sinds kort werk ik in mijn praktijk “NovamVitam”: praktijk voor gewichtsbeheersing.

Ik begeleid en coach cliënten om op een gezonde en verantwoorde manier fitter te worden en blijvend gewicht te verliezen. Door mijn samenwerking met Huid en Laserkliniek Zeeland kan ik mijn cliënten nog meer van dienst zijn. Zij bieden namelijk mogelijkheden tot oedeemtherapie en plastische chirurgie.

Ik heb een medische achtergrond en door mijn interesse voor gezondheid en voeding ben ik de opleiding tot Gewichtsconsulent gaan volgen.

Omdat dit een erkende opleiding is, ben ik aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) hierdoor kunt u zonder tussenkomst van huisarts terecht bij mijn praktijk “NovamVitam” en heeft u recht op gedeeltelijke of gehele  vergoeding bij de zorgverzekeraar vanuit aanvullend pakket.

Kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis, hierin leg ik uit wat mijn werkwijze is en wat op een verantwoorde manier mogelijk is.

Omdat ik werk met een “Body Composition Analyzer” heb ik nauwkeurige metingen waardoor ik een behandeling op maat kan geven.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.novamvitam.eu Of maak een afspraak: info@novamvitam.eu – Tel: 0637339897

Notice: Undefined variable: font_family in /customers/1/2/c/huidenlaserkliniekzeeland.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gdpr-cookie-compliance/moove-modules.php on line 282