Onze diensten

Bekijk hier ons aanbod aan behandelingen

Anti-aging: Botox en Fillers in Zeeland

Anti-aging behandelingen in Terneuzen, Vlissingen of Goes? Kom voor uw botox en fillers naar de Huid en laser kliniek Zeeland!

Botox en fillersEen botox behandeling
Botox is een stof die mimische spieren verslapt. Hierdoor worden de rimpels minder zichtbaar. Het werkt dus heel effectief voor mensen die hun mimische spieren veel gebruiken. Tijdens het lachen of praten worden de rimpels zichtbaar, zelfs wanneer u aandachtig luistert naar iets of iemand kunnen er diepe rimpels zichtbaar worden tussen de wenkbrauwen of op het voorhoofd. Deze gaan vaak onder de naam kraaienpootjes of fronsrimpels.

Er zit een verschil tussen botox en fillers.
Omdat dit vaak niet duidelijk is leggen we in het kort uit wat het verschil is.
Botox is een merknaam voor Botuline Toxine. Dit is een eiwit dat word aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Botox heeft 2 effecten; Het blokkeren van de prikkeldracht van de zenuwen naar de spieren. Of het blokkeren van de werking van de zenuw die de zweetklieren prikkelen.

Fillers zijn geschikt voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels. Voor een meer informatie kunt u verder lezen op de volgende pagina.

Fillers
Wilt u van uw rimpels af? Een frisse en jeugdige uitstraling behouden gaat niet vanzelf. Naarmate u ouder wordt nemen uw bot- en vetweefselstructuren en lippen in volume af waardoor uw huid begint te verslappen en uw lippen dunner worden. Stylage/Radiesse is de oplossing!
Stamcell activator is een nieuwe, revolutionaire techniek die uw eigen haar in wimpers, wenkbrauwen en op uw hoofd terug laat groeien. Wilt u op de meest natuurlijke manier uw haar terug? Neem dan direct contact met ons op!

Regelmatig hebben wij aanbiedingen op anti-aging behandelingen en botox en fillers. Houdt daarom onze facebook en de nieuws pagina in de gaten!