Specialisten - Jacqueline Polfliet

Leer onze medewerkers kennen!

Jacqueline Polfliet

Huidtherapeute


Mijn naam is Jacqueline Polfliet en ben 28 jaar oud. In juli 2014 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut en in september van dat jaar ben ik gestart als huidtherapeut bij PMC In Balans.

Sinds maart 2019 ben ik ook begonnen als huidtherapeut bij Huid en Laser Kliniek Zeeland. Bij beide praktijken voer ik behandelingen uit binnen de algemene, preventieve, oedeem en wond, oncologie en cosmetische huidtherapie.

Mijn eigen passies liggen zowel binnen de medische als de “cosmedische” huidtherapie. Binnen de medische huidtherapie versta ik mensen na oncologie, mensen met littekens en mensen met oedeemproblematiek.

Het adviseren bij patiënten na radiotherapie en het aanmeten van de juiste elastische kousen is voor mij een uitdaging. Ik wil dan ook dat iedere patiënt tevreden weggaat!

Binnen de “cosmedische” huidtherapie versta ik mensen met huidproblematiek zoals acne, huidveroudering, pigmentvlekjes en ontharing middels laser. Deze behandelingen vind ik leuk om te doen omdat je vaak direct resultaat ziet. Het is dan ook mijn missie om iedereen met een glimlach naar huis te laten gaan.

Als huidtherapeut vind ik het dan ook belangrijk dat iedere patiënt/cliënt het juiste behandelplan krijgt!